Wil je absoluut comfort, dan kan dat.  Met vakmanschap, degelijk Europees materiaal, nauwkeurig genomen maten, wordt jouw rolstoel volledig op jouw maat gemaakt.  

Volgende modellen worden aangeboden:  vraag vrijblijvend offerte

View the embedded image gallery online at:
http://vjmobility.be/nl/vj-events/nieuws#sigProIde85cc7b384

 

 

Een elektrische handbike, die in een handomdraai uw handbewogen rolstoel omtovert in een elektrische krachtpatser. De compacte maten, lichte materialen en uitstekende prestaties maken deze Italiaanse handbike tot een veelzijdige compagnon.
De Triride kan met 2 eenvoudige klemmen aan vrijwel alle typen handbewogen rolstoelen gekoppeld worden. De handbike is helemaal persoonlijk te maken met tal van opties en keuze uit verschillende kleuren. Het aantrekkelijke Italiaanse design maakt het Triride plaatje compleet.

Prijzen op aanvraag

Video Triride      

Informatie Constructeur Triride

Installatie Triride

View the embedded image gallery online at:
http://vjmobility.be/nl/vj-events/nieuws#sigProId680834c793

 

daar doe ik het voor.

 

Motorcross is altijd mijn passie geweest. In 2015 stond ik op kop in het Belgisch kampioenschap Enduro toen in Frankrijk het noodlot toesloeg. Ik was bezig aan een stage en kwam zwaar ten val op een heuvel van amper twee meter hoog. Van het moment zelf herinner ik me niets meer maar 10 uur later werd ik wakker in een ziekenhuis met allerlei buisjes in mij. Ik voelde meteen dat het ernstig was. Dwarslaesie luidde het verdict. Van het ene moment op het andere was ik verlamd. En dan lig je daar in het ziekenhuis. Ik was zelfstandig garagist, ik was jonge papa en stond voor een hel van een revalidatie. Na de eerste zorgen in Frankrijk werd ik overgebracht naar Brussel en later naar Gent. Het was een enorm zware periode waarin ik langzaam maar zeker leerde omgaan met het feit dat geen enkele operatie me momenteel kan helpen.