Onze demoruimte en atelier is enkel op afspraak te bezoeken. Bel ons op :   +32 (0) 491 36 02 03 of e-mail: jimmy@vjmobility.be                                                                                                                                 

Comfort

 De V-drive is een motor die bevestigd wordt aan een manuele rolstoel. Verplaatsingen met een manuele rolstoel worden hierdoor vergemakkelijkt. De V-drive wordt gemonteerd achteraan de manuele rolstoel. Op het handvat van de rolstoel wordt de besturingsconsole bevestigd zodat de begeleider deze vlot kan gebruiken.

De begeleider laat de V-drive het werk doen: het oprijden van heuvels, hellingen en oneffenheden. Een gebruiksvriendelijke snelheidsregeling zorgt ervoor dat er genoten kan worden van meer comfort.

De V-drive bestaat in twee modellen: een standaard model en een heavy duty model dat een hoger gebruikersgewicht aankan. 

 

View the embedded image gallery online at:
http://vjmobility.be/nl/rolstoelhulp/v-drive#sigProId34c7aa0543

Montage

Een eenvoudig te monteren bediening is beschikbaar voor zowel linkse als rechtse montage. Demontage voor transport in de wagen tijdens verplaatsingen wordt gedaan in een handomdraai. Loskoppelen van batterijen en aandrijfsysteem en u bent klaar. Indien u de V-drive tijdens het wandelen niet wenst te gebruiken volstaat het de V-drive op te heffen via een lus rond een van duwhandvatten. NIEUW is een hoogteregeling zodat de hulpmotor altijd horizontaal kan gepositioneerd worden.

Contacteer ons indien u meer info wenst.