Onze demoruimte en atelier is enkel op afspraak te bezoeken. Bel ons op :   +32 (0) 491 36 02 03 of e-mail: jimmy@vjmobility.be                                                                                                                                 

De traplift TWO is de meest verkochte traplift. Het eerste dat u opvalt, is dat de traplift eigenlijk weinig plaats inneemt. De traplift is compact en toch uitermate degelijk gebouwd. Bovendien biedt de Comfortlift TWO extra gemak: de bovenste buis van de looprail is op veel trappen ook te gebruiken als trapleuning. Daarnaast is de TWO óók een traplift die gezien mag worden. De subtiele en tijdloze vormgeving combineert goed met elk interieur.

Voordelen van deze lift

  • Slanke buizen heel dicht langs de muur
  • Minimaal ruimteverlies door korte bochten
  • Bovenbuis als leuning

Bij het ontwerp werd alles in het werk gesteld om de rail en het stoeltje zo compact mogelijk te houden. Dit ziet u duidelijk terug: de buizen zijn bijzonder slank en kunnen heel dicht langs de muur worden aangebracht. Het stoeltje is even compact als het comfortabel is. Handig is dat u de bovenbuis in veel gevallen als leuning kunt gebruiken. Daardoor kan iedereen straks nog steeds moeiteloos uw trap op en af.

De TWO onderscheidt zich door haar hele slanke buizen. Deze dunne buizen zijn ook nog eens heel dicht langs de muur of leuning gemonteerd, waardoor de rail prachtig opgaat in het interieur en nauwelijks zal opvallen.

Het zal u aangenaam verrassen hoe perfect de traplift TWO langs de buitenbocht loopt. Ook bij de kortste bochten gaat de TWO in één vloeiende beweging omhoog en omlaag. De constructie is ook bijzonder degelijk waardoor u telkens met een veilig gevoel naar boven en beneden kunt.

Wat kost deze traplift?

Elke traplift wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Contacteer ons voor meer info.