Onze demoruimte en atelier is enkel op afspraak te bezoeken. Bel ons op :   +32 (0) 491 36 02 03 of e-mail: jimmy@vjmobility.be                                                                                                                                 

De Elan traplift voor rechte binnentrappen voldoet aan de eisen van onze klanten: gegarandeerde betrouwbaarheid, robuuste kwaliteit en een snelle installatie zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Voordelen van deze lift

  • Continue laadstrip laadt batterijen constant op
  • Uitbreiding van de opties nu of later
  • Brede en verstelbare stoel

In overleg met ergonomische experts en bestaande trapliftgebruikers is men erin geslaagd om voor de traplift Elan een eenvoudig en robuust ontwerp te creëren dat voldoet aan al uw toegankelijkheidseisen.

De Elan is standaard uitgerust met een manueel draaiende zitting om een veilig op- en afstappen te verzekeren bovenaan de trap. Een veiligheidsriem is eveneens standaard voorzien. Een drukgevoelige rand rond de traplift biedt extra veiligheid in geval van obstakels op de trap. Daarenboven is de Elan uitgerust met een eenvoudig te bedienen joystick.

Dankzij het eenvoudige ontwerp kan de traplift heel snel in uw woning worden geïnstalleerd. De traplift verplaatst zich moeiteloos langs een aluminium rail die rechtstreeks en discreet op de trap is gemonteerd.

U kunt zich dus met het hoogste comfort en uiterst veilig tussen de verschillende verdiepingen van uw huis verplaatsen.

 

Wat kost deze traplift?

Elke traplift wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Contacteer ons voor meer info.