Onze demoruimte en atelier is enkel op afspraak te bezoeken. Bel ons op :   +32 (0) 491 36 02 03 of e-mail: jimmy@vjmobility.be                                                                                                                                 

Voordelen van deze lift

  • Hydraulisch of elektrisch aangedreven
  • In gemetste schacht of zelfdragende structuur
  • Max snelheid van 0.15 m/s
  • Hefvermogen: max 400 kg
  • Hefhoogte: max 25 m
  • Liftput: min 12 cm - max 40 cm

De Avansis DHM/DHE is de meest praktische en betrouwbare oplossing om verschillende verdiepingen te overbruggen. Dankzij zijn stijl, geruisloze werking en discretie kan deze huislift perfect worden geïntegreerd in om het even welk nieuw of bestaand interieur.

De huislift is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is ontworpen om een optimaal gebruik te garanderen, met aandacht voor de esthetische vormgeving.

De Avansis DHM/DHE wordt hydraulisch aangedreven en kan zowel in een gemetste schacht als in een zelfdragende structuur worden geplaatst. De personenlift verplaatst zich met een maximale snelheid van 0,15 m/s. Elke rit verloopt uiterst zacht en comfortabel: de huislift start en stopt schokvrij. Het aantal stopplaatsen is onbeperkt. De Avansis DHM/DHE heeft een hefvermogen van 400 kg en een maximale hefhoogte, conform de richtlijnen, van 25 meter. De installatie van de Avansis DHM/DHE is snel en eenvoudig. Een aparte machinekamer is niet vereist, een koker en een kleine liftput volstaan. Drastische aanpassingen zijn dus helemaal niet nodig om deze lift in uw huis te bouwen.