Onze demoruimte en atelier is enkel op afspraak te bezoeken. Bel ons op :   +32 (0) 491 36 02 03 of e-mail: jimmy@vjmobility.be                                                                                                                                 

 

Welkom op de website van VJ Mobility 

maak jezelf terug mobieler met ons compleet pakket hulpmiddelen

Wat is een Loopwheel?

Een Loopwheel is een wiel met integrale vering, ontworpen om trillingen te verminderen, de prestaties te verhogen en meer comfort te bieden.

Loopwheels zorgen voor een soepelere rit. Ze zijn comfortabeler dan standaardwielen: de carbonveren absorberen vermoeiende trillingen, maar ook stoten en schokken. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn sterk en duurzaam. Ze lopen niet zo echt als een spaakwiel, en je zult meer zijwaartse beweging opmerken, vooral in de Loopwheels Classic, maar ze zijn een stuk comfortabeler.

Loopwheels zijn niet zomaar een wiel, ze zijn een ophangsysteem.

Hoe helpen Loopwheels op rolstoelen?
Onze Loopwheels voor rolstoelen helpen u gemakkelijker over oneffen straten, ruige paden en grindpaden te duwen, en de carbon veren kunnen u extra kracht geven om stoepranden op of af te gaan. Ze verminderen schokken en trillingen met maar liefst tweederde in vergelijking met een spaakwiel. Sommige klanten vertellen ons dat dit hen helpt ongemak te beheersen.

Met standaard quick release assen, een keuze tussen 12 mm of ½ inch lagers en verkrijgbaar in 24″ en 25″ maten, passen Loopwheels op de meeste manuele rolstoelen.

Loopwheels brengen u meer plaatsen, gemakkelijker en comfortabeler.

Merk Jelly Products Ltd
€1,499.00
(Incl. 6% btw)
* Kleur: